Összes oldalmegjelenítés

2012. május 16., szerda

Hagyj el egy ajándékot! Mert jó!


Nemrég játszottunk egy jót. Véletlenül bukkantunk rá egy oldalra, ahol arra bíztatták a népet világ szerte, hogy készítsenek egy ajándékot, majd hagyják el valahol az alábbi felirattal: A tiéd vagyok, vigyél haza bátran!
Hát persze több sem kellett, azonnal bezacskóztuk egyik társunkat és egy óvatlan pillanatban rádobtuk Budapest egyik bukszusára.
Dobogó szívvel hagytuk el a helyszínt, nem merve hátranézni, pedig fúrta az oldalunkat a kíváncsiság, hogy most mi lesz.
Lehet, sosem derül ki, mi történt a Mukukuval, így is kitűnő érzés, hogy valakit aznap feltehetően jókedvre derítettünk.
Bízunk benne, hogy semmilyen paranoiás tevékenység nem akadályozta meg a célba jutást (nem, nem rejtettünk poloskát a lénybe, sem robbanó szerkezetet, de még egy árva mikro kamerát sem építettünk a szemébe…) és valaki jól elszórakozik vele otthon, hogy egy-egy rosszabb napon eszébe jusson, sosem tudhatjuk, honnan és mikor érkezik valami figyelmesség, amitől vidám delíriumban tölthetjük napjainkat.
Mindenkinek ajánljuk, hogy legalább egyszer kipróbálja az adrenalin termelés ezen érdekes formáját. És ha hivatalos keretek között tenné az illető, itt csatlakozhat a mozgalomhoz, akik minket is megihlettek ebben a nagyvilági játékban:
http://thetoysociety.blogspot.com/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése