Összes oldalmegjelenítés

2012. április 11., szerda

Írunk ide, mert jó, mert színes-szagos, mert ingyen van, meg mert van elég szabad vegyértékünk.
Berepültünk
Eztán viszont biztonsági mentést készítünk róla, mert érzékünk a kütyükhöz, na az nincs, így lehet, hogy kilóméternyi szép szöveg elszáll a szájber térben...A költészet világnapján ez persze nem baj. Írtak már nálunk sokkal több értelmes dolgot.

Mire lehet itt számítani? Sok zenére, temérdek, szigorúan eklektikus és szubjektív módon válogatott eseményre (itt buzdítanánk kedves vidéki pajtásainkat, hogy bátran osszák meg kommentek formájában a városukban, falujukban megforduló zenekarok fellépéseit!), melyeket a hét elején pontos koordinátákkal ellátva bedobunk a közösbe, hátha. Hallgatni, nézni, szagolni, kóstolni jó!
Ezen felül várható némi leírás, merre őrjöngünk a nagyvilágban, milyen benyomások érnek minket, hátha a bombszem szűrő segít meglátni másoknak is olyan apróságokat, amit csak a mi perspektívánkból lehet könnyen elkapni.

Fontos! A Mukukuk igyekeznek kivenni részüket némi segítő és társadalmi munkából. A már megvalósult és jövőbeni tervekről rendszeresen beszámolunk. Sok kis polár lény sokra megy!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése